+32 (0)475 32 58 91
info@wonderwoonst.be

Ventilatie / Elektriciteit

ELEKTRICITEIT

Het spreekt voor zich dat u bij ons terecht kan voor de plaatsing van uw elektrische installatie in uw nieuwbouwwoning,  renovatie, kantoor, werkplaats of winkelruimte.  Samen plannen we de installatie voor nu en in de toekomst.

Een degelijke en betrouwbare installatie, geplaatst met kwalitatieve materialen, hiervoor kan je rekenen op wonderwoonst.

Na de grovere werken, zorgen we  voor een verfijnde  afwerking  zoals bv  gepaste verlichting, netwerkbekabeling, TV installatie… (gekeurd door een onafhankelijk keuringsorganisme). Uiteraard hoort daarbij ook een verzorgd en gedetailleerd plan van uw elektriciteitsvoorzieningen.

Bij aankoop of verkoop van een woning kunnen wij uw elektrische installatie op punt stellen en een keuringsattest afleveren.

 

electriciteit2         electriciteit1

 

VENTILATIE

Een goed ventilatiesysteem in uw woning zorgt voor een optimale luchtkwaliteit met minimale verliezen. Wonderwoonst maakt hoofdzakelijk  gebruik van Renson Systeem C+ (Evo II) of Systeem D+, beide systemen zijn gekend voor hun hoge kwaliteit. Hieronder de grootste verschillen op een rij :

  • systeem C + of C+ Evo II: Een mechanische afzuiging van vervuilde lucht uit de vochtige ruimtes, keuken, toilet, wasplaats, badkamer en een natuurlijke aanvoer in de droge ruimtes (woonkamer, slaapkamers,..) via ventilatieroosters in ramen, dak of muur. Deze systemen kunnen zorgen voor een E-peil punten verlaging met 10-12 punten (systeem C+) of 19-24 punten (systeem C+ Evo II)

 

  • systeem D+ : Balansventilatie met warmterecuperatie. Hier hebben we een mechanische afzuiging in de vochtige ruimtes en een mechanische aanvoer in de droge ruimtes. Hier gaan we de warmte van de vervuilde lucht recupereren om de aanvoer van verse lucht te verwarmen. D+ zorgt voor een vermindering van 18-20 E-peil punten.

 

(een systeem D+heeft jaarlijks een intensief onderhoud nodig, vervangen filter, reinigen warmtewisselaarblok, ventilatoren en (aanvoer)leidingen. Wanneer een ventilatiesysteem niet goed onderhouden wordt, neemt de capaciteit van het systeem af. Het gevolg is dat de installatie na zo’n vijf jaar onvoldoende werkt door vervuiling, ontregeling en/of veroudering en dus ongezond wordt! )

Wonderwoonst kan voor u in plaatsing & onderhoud van deze ventilatie voorzien.

systeem c+_evorenson-systeemdplus-toevoer-doorvoer-afvoer

 

 

 

Een offerte biedt u een concreter beeld!

contacteer ons vrijblijvend: 0475 32 58 91